ПРОДУКТИ   

 
1 - 10 от общо 29 продукти
ABC RIFLESSI

Интериорно трансперантно декоративно покритие ABC Riflessi е декоративно покритие, което е създадено за получаване на полупрозрачен перлен ефект. Един и същ тон нанесен върху гипс, дърво зависимо от светлината придава различен ефект. В комбинация на различни тонове на ABC Riflessi, различни цветове на основата и уменията на декоратора се получават уникални интериорни решения. Изключително устойчив материал, подходящ за натоварени помещения.

ЧеткаМечеГотов за употреба
ANTICA CALCE PLUS

Драскана и гланцова декорация за вътрешни помешения. Antica Calce Plus e вътрешна мазилка на основата на минерални свързващи вещества.Благодарение на 100% варовата си основа мазилката има висока паропропускливост и предпазва повърхността от плесен и микроорганизми. Antica Calce Plus е особенно подходяща за декорация на сгради с особенна историческа и културна стойност.В зависимост от уменията на майстора да подчертае различните тонове и ефекти на Antica Calce Plus,се получава релефен,елегантен и гланцов ефект. Екологично чист продукт от серията GREEN SPIRIT.

ЧеткаМаламашка2Готов за употреба
CADORO

Kадифен ефект за вътрешно приложение. CADORO е декоративно покритие с неповторим матов ефект, създава илюзията за мекота при допир и има кадифен изглед. Перфектен за създаване на класическа и модерна атмосфера. Лесен за нанасяне. В зависимост от светлината и от техниката на насяне се получяват различни ефекти.

Маламашка2Готов за употреба
CADORO VELVET

Матов-кадифен ефект за вътрешно приложение. CADORO VELVET е декоративно покритие с неповторим матов ефект, създава илюзията за мекота при допир и има кадифен изглед. Перфектен за създаване на класическа и модерна атмосфера. Лесен за нанасяне. В зависимост от светлината и от техниката на насяне се получяват различни ефекти.

Маламашка2Готов за употреба
CAVENIER

Текстурен перлен финиш за интериорни дейности CAVENIER е уникално по рода си декоративно перлено покритие за интериорни дейности. Много лесен за нанасяне и оформяне на разнородни ефекти, зависещи от уменията на декоратора. Текстурата му се отличава скристален и перлен завършек, който се получава от съдържанието на минерални частици. Сребърната база позволява създаването на разнообразие от хроматични ефекти. Тъмните цветове са подходящи за модерни интериори, докато меките нюанси идеално се вписват в класическите стилове. Не съдържа формалдехид и пластификатори.

Маламашка1-2Готов за употреба
Concret_art

Интериорна декорация за бетонен ефект CONCRET_ART е минерална мазилка за ефектни бетонни повърхности. Предназначен за интериорно ползване. Нанася се задължително върху универсална основа за декорации на стени DECORFOND.

Маламашка2Готов за употреба
DECORFILM

Протектно покритие за декоративни мазилки и бои DECORFILM е ззшитно покритие на водна основа за бои и декоративни мазилки, предназначено за интериорни и екстериорни дейности. Благодарение на акрилния си състав продуктът създава слой устойчив на замърсявания. DECORFILM е с отлична механична устойчивост. Лесен за нанасяне, не пожълтява.

ЧеткаМечеКомпресор1-2max 5-30% взависимост от повърхността
DECORFOND

Универсална основа за декоративни мазилки DECORFOND е супермиеща уноверсална основа за изравняване и подготовка на вътрешни повърхности, върху които ще бъдат нанасяни декоративни покрития като: VELATURE, PERLACEO, DECORI CLASSICI, CADORO, CADORO VELVET, ABC RIFLESSI, MARCOPOLO. Разработен на основата на акрилни полимери, DECORFOND създава перфектна защита към алкалността на гипсокартоните. Благодарение на изравняващите си качества, отличната покривност и супер белия си цвят с него се постигат перфектни резултати.

ЧеткаМече2
DECORI CLASSICI

Декоративна мазилка с многотонален ефект за вътрешна употреба Decori Classici е висококачествeно интериорно декоративно покритие. Продуктът съдържа бели микрогранули, които се разпукват при нанасяне и пресъздават сложни и уникални решения, които са типични за сградите от епохата на Ренесанса. Изключително лесен за работа.

ГъбаЧетка1Готов за употреба или до мах. 10%
EASY_ART

Интериорна декорация за метален ефект Акрилно покритие, създаващо атрактивни метални ефекти на повърхностите. Перфектен за персонализиране на интериора. Подходящ финиш за тухли, дърво и пластмаса. Изключително лесен за работа. Подходящ материал за „НАПРАВИ СИ САМ“ декорация. Нанася се задължително върху универсална основа за декорации на стени DECORFOND. Продукт от серията Street life.

ГъбаЧеткаМече2Готов за употреба или до мах. 10%

Страници: 1   2   3   

  Назад  

  Напред  


 

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

  0887 50 56 35

2016 © Memox Design Ltd. All Rights Reserved. Webdesign: SWS